Mivel mindenkinek különböző igényeket kell kielégíteni egy ház tervezése illetve kivitelezése során, így nincs két egyforma ház ezáltal minden egyes házra külön tételes árajánlat készül az adott igények és műszaki feltételek alapján. Amennyiben Ön pontos árat szeretne megtudni az építendő házáról, úgy kérem vegye fel Velem a kapcsolatot, hogy egy személyes találkozó alkalmával átvehessem Öntől a terveket. Abban az esetben, ha tervei még nem készültek el szívesen állunk rendelkezésére több már elkészült tervek illetve házak bemutatásával mely megkönnyítheti döntését, hogy az Ön számára a legmegfelelőbb otthont tervezzük meg.

prices

Egy megbízás folyamata

Az alábbiakban ismertetett folyamatokkal számolhat az a kedves ügyfél aki úgy dönt, hogy részünkre ad megbízást otthona tervezésére és/ vagy kivitelezésére.

Személyes találkozó alkalmával megtekintésre kerülhetnek már elészült tervdokumentációk, fényképekkel az építkezés főbb eseményeinek ismertetésével. Referencia házak megtekintésére is van lehetőség előre egyeztetett időpontban, mivel ezeket a házakat a családok már otthonukként használják. Ezzel egyidőben tehát a „ volt Megrendelőkkel ” személyesen is találkozhatnak és feltehetnek kérdéseket az építkezés folyamatával kapcsolatban (pl. Megrendelő – kivitelező viszonya). Megbízást követően megkezdődik a tervezés. Először a Megrendelő igényeinek ismertetése után ( pl.szobák száma, egy vagy kétgenerációs ház stb.) vázlattervek, sémák kialakítását végezzük el. Többszöri egymást követő egyeztetések után kialakul a megtervezett épület a Megrendelő igényihez, életmódjához igazodva, melyről elkészítjük az engedélyezési dokumentációt. Amennyiben a Megrendelő igényli a tervdokumentáció összetétele ill. engedélyeztetése előtt árajánlat készül a megtervezett házról, így elkerülhető az az óriási probléma, melyeket nagyon sokan elkövetnek, hogy az adott anyagi lehetőségeket túllépik a tervezés folyamatában és így álmaik otthonának kivitelezését nem vagy csak hosszú idő elteltével tudják befejezni.

Mindezek után ha szükséges módosításokat végzünk a terveken. Ezt követően a szakhatóságoknál engedélyeztetett dokumentáció alapján a kivitelezéssel kapcsolatos feltételek megbeszélése után a vállalkozási szerződés megkötésére kerül sor. A kivitelezés megkezdődik és a szerződésben meghatározott készültségi fokban, határidőre elkészül az épület.

Angyal György

építészmérnök

Tel: 06-30-3701-601

Fax: 06-26-370-229

Email: angyalgyorgy@angyalhazak.hu

Cím: 2093. Budajenő, Fő tér 10.

Copyright (c) 2014 - Angyal György - Minden jog fenntartva!